АГС BOSCH Service е прв комплетен овластен сервис во доменот на автомобилската индустрија, трговија со резервни делови и сервисирање на дизел компоненти во Македонија.

BOSCH Service Услуги

Интервенции и сервисни услуги директно на возило во сервис:

Опис на услуги:

 • Демонтажа на инјектори, сет- Автомобил, Комбе.
 • Монтажа на инјектори, сет- Автомобил, Комбе.
 • Демонтажа на инјектори, сет- Камион.
 • Монтажа на инјектори, сет- Камион.
 • Демонтажа на CR пумпа – Автомобил, Комбе.
 • Монтажа на CR пумпа – Автомобил, Комбе.
 • Демонтажа на CR пумпа – Камион.
 • Монтажа на CR пумпа – Камион.
 • Штелување на вентили.
 • Штелување на пумпа дизна, инјектори.
 • Чистење инсталација на систем за гориво – Автомобил.
 • Чистење инсталација на систем за гориво – Транспортер.
 • Чистење инсталација насистем за гориво – Камион.

Дијагностиката се врши со оригинални тестери BOSCH KTS 540 и BOSCH KTS TRUCK со оригинални дијагностички кабли BOSCH и фабрички софтвер BOSCH ESI tronic v2.0

Ги вршиме следниве услуги:

 • Дијагностика на автомобил
 • Дијагностика на транспортер – комбиња
 • Дијагностика на камион
 • Дијагностика на автобус
 • Дијагностика на приколица
 • Дијагностика на инјектори на EDC
 • Ресетирање на сервисен интервал
 • Бришење на стари активни и неактивни грешки

BOSCH ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

Во сегментот BOSCH оригинални резервни делови како идни наши лојални соработници добивате артикли препознатливи по својот квалитет и висока купо-продажна соработка.

On-line пристапот до залихата и малопродажната цена во нашите магацини ќе ви обезбеди сигурна и ефикасна понуда во мрежата од купувачи.

Лојалноста и соработката со ново отворениот BOSCH SERVICЕ ви овозможува маркетинг подршка како и дополнителни релации и пакети за соработка кои ке ви донесат сигурен успех и позиционирање на пазарот.

 • Свеќици (за сите видови патнички возила, земјоделски машини и моторцикли).
 • Греачи (за сите видови патнички и товарни возила).
 • Ламбди сонди.
 • Мерачи за проток на воздух.
 • Сензорска група (маф сензори, сензори за брегасто и коленесто вратило, сензори за притисок, сензори за температура.
 • Системи за сопирачки (плочки, гуртни, сајли, добоши, дискови, сензори за АБС и сензори за плочки).
 • Осветлување (секаков вид на сијалици од 12V и 24V),
 • Бришачи (со димензиска и моделска покриеност на сите патнички и товарни возила),
 • Ремени (сите видови на ребрасти и канални)
 • Осигурувачи, релеа и алтернатори,
 • Систем за палење (алансери, делови за алансери, кабли и бонбини),
 • Систем за гориво (пумпи за во резервоар, електрични и common rail системи, инјектори, распрскувачи, регулатори за реил, дозирачки единици и регулатори за високо-притисни пумпи, делови за одржување, заптивни елементи и сетови).
ПРАШАЊА?

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Наслов

Вашето прашање