• Мултибренд сервис
  • Професионален тим
  • Сертифициран персонал
  • Компјутерска дијагностика
  • Научен приод
  • Грижа за безбедност
  • Грижа за клиенти
ОНЛАЈН БАРАЊЕ ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ СЕРВИС

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

EMAIL

ДЕТАЛИ

A

AGS Multi Brand Service е еден од најголемите сервиси за возила во Република Македонија. Капацитетот на сервисот е поправка на 12 возила истовремено, а истиот располага со експертски тим составен од сертифициран персонал кој е подготвен да одговори на сите Ваши потреби.

BOSCH KTS 540

Лиценциран дијагностички апарат кој помага при откривање на сите видови електронски грешки и проблеми на целиот систем на возилото. Уредот е компатибилен со повеќето од производителите на автомобилите.

DELPHI DS150 E

Универзален уред за дијагностика на возила, корисен при анализа на сите модели на возила од различни производители.

DA-VINA 2534

DA-VINA (SDD Diagnostic) е специјализиран и лиценциран уред за контрола и дијагностика на сите возила од гамата на Jaguar и Land Rover. Нашиот сервис располага со лагер од резервни делови за наведените брендови и има успешно сертифицирани експерти за сервисирање на возилата на Jaguar и Land Rover.

iCarsoft MB II

Опремата се користи за….

JLR Pathfinder

Опремата се користи за….

JLR TH4 Land Rover

Уредот е лиценциран и сертифициран тестер за возилата од постарите генерации на производителот Land Rover.

WURTH SNOOPER+

Лиценциран универзален уред за дијагностика на возила од сите брендови.

АГС Мулти бренд сервисот располага со врвно обучени техничари за дијагностика, поправка и сервисирање на возила со погон на сите тркала (4х4 или AWD).

МАШИНА ЗА ЦЕНТРИРАЊЕ HUNTER

HUNTER машината е најсофистицираната машина за центрирање на предница која во моментов постои, на светско ниво! Во AGS сервисот, Hunter машината е секогаш со последниот update дури и за најновите модели на возила.

Патентиран систем со 4 high-resolution камери кои овозможуваат максимална, милиметарска прецизност.

Читач кој ги процесира фабричките спецификации на секое возило автоматски при самото монтирање и не остава простор за човечка грешка.

Уред за фабричко ресетирање на системот за управување.

Фабричка прецизност во секој сегмент од центрирањето.

TEXA 780R BI-GAS

Ова е најсофистициран уред за контрола на клима уредите кај возилата. Уредот е компатибилен и со новиот 1234YF еколошки фреон – истиот фреон го имаме на располагање во нашиот сервис во секое време и сме подготвени за промена на фреонот и решавање на сите видови дефекти на клима уредот на возилото, како и регуларни превентивни проверки. 

Нашиот експертски тим препорачува најмалку еднаш годишно да извршите дијагностика на системот за кочење на Вашето возило. Овој систем претставува основа за безбедноста на возилото. Статистиката говори дека трагата на кочење на возилата кои не вршат редовна дијагностика и сервис на системот за кочење може да се зголеми и до 40%.

Доколку сакате да постигнете најекономична потрошувачка на Вашето возило, а воедно да го заштитите моторот на Вашето возило, нашите експерти препорачуваат редовна контрола и дијагностика на системот за старт и системот за гориво. Тоа подразбира проверка на свеќички, бризгалки (дизни), кабли (бомбини), филтер за гориво, греачи и инјектори (кај дизел возилата) и т.н.

Проверката на системот за издувни гасови е од круцијално значење, најпрво за заштита на животната средина, но и за Вашето возило во однос на перформансите и потрошувачката на гориво. Нашите сервисери се обучени и за дијагностика и поправки на системи со DPF технологија (EURO 5 и EURO 6 стандарди). Ви препорачуваме редовен преглед на Вашето возило во секое време, со што ќе се погрижите да не придонесувате кон загадувањето на животната средина, но и да ги подобрите перформансите на возилото и да добиете намалена потрошувачка.