BOSCH Diesel сервисот на АГС претставува оптимално решение за Вашите дизел возила и делови. Практикуваме систематски пристап кон решавање на дефектите, професионална дијагностика и квалитетни и навремени поправки.

BOSCH Diesel Center

Ултразвучното чистење на дизел компоненти се спроведува во ултразвучни кади со помош на специјално средство за чистење со ултразвук на температура од 60 степени целзиусови и фрекфенција на ултразвук од 45 kHz.

Опис на услуги:

 • Ултразвучно чистење на механичка дизна.
 • Ултразвучно чистење на пумпа дизна.
 • Ултразвучно чистење на CR инјектор.
 • Ултразвучно чистење на CP пумпа.

Тестирањето се врши со најсовремена оригинална опрема и тест стол BOSCH EPS 815 и BOSCH EPS 100.

За секое тестирање со BOSCH EPS815, клиентот добива официјален BOSCH извештај во печатена форма.

 

Опис на услуги:

 • Тестирање на Common Rail пумпа CP1S
 • Тестирање на Common Rail пумпа CP1K
 • Тестирање на Common Rail пумпа CP1H
 • Тестирање на CP пумпа CP3
 • Тестирање на CP пумпа CP3.4 (MAN TGA)
 • Тестирање на CRI инјектор – BOSCH (автомобили)
 • Тестирање на CRI инјектор – BOSCH (комбиња и транспортери)
 • Тестирање на CRIN инјектор – BOSCH (Kамионски).
 • Тестирање на ПИЕЗО CRI – инјектор (Aвтомобилски).
 • Генерирање код на инјектор.
 • Тестирање на пумпа дизна VAG.
 • Тестирање на штек пумпа – UP–N ( MB ACTROS, ATEGO, AXOR, DAF 95 ).
 • Тестирање на пумпа дизна – UI-N ( Iveco Stralis, Scania 124, Volvo FH 212 ).
 • Тестирање дизни со BOSCH EPS 100.

Поправките се релизираат со оригинални резервни делови BOSCH и се користат најсовремени софистицирани алати за поправка кои се на ниво на фабричка репарација.

 

 

Опис на услуги:

 • Калибрација на CRI инјектор – полурепарација.
 • Калибрација на CR пумпа – полурепарација.
 • Калибрација на пумпа дизна UI-N/UI-P – полурепарација.
 • Калибрација на дизна механичка.
 • Репарација на CR инјектор ( делумна-влошка и калибрација ).
 • Репарација на пумпа дизна.
 • Репарација на дизна механичка
 • Репарација на CR CP3, CP3.4 пумпа
 • Репарација на CR CP1 пумпа
 • Заптивање на пумпа CP1
 • Заптивање на пумпа CP3
 • Заптивање на пумпа CP3.4
 • Заптивање на штек пумпа – UP-N

ДИЗЕЛ ЦЕНТАР УСЛУГИ

Сѐ за Вашето дизел возило на едно место!

Целосен ремонт на Common Rail инјектори
Гаранција 1 година
Оригинални Bosch делови
Завршен протокол за секој ремонтиран Common Rail инјектор
Тестирање на Високопритисна CR пумпа
Поправка на пумпа
Гаранција 1 година
Издавање протокол за извршена поправка
Тестирање на штек пумпи, дизни и инјектори
Репарација на дизел компоненти
Оригинален софтвер и опрема
Оригинални Bosch резервни делови

ПРАШАЊА?

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Наслов

Вашето прашање