Маркетинг агенцијата на AGS Group постои веќе со години и е основана со генерална цел да ги опслужи партнерите од групацијата Електроелемент (Електроелемент, Електрометал, Премиум Ауто Зентрум, Киа Моторс Македонија…)

Се занимаваме со маркетинг услуги, графички дизајн, веб дизајн, закуп на рекламен простор, copywriting…

ПОРТФОЛИО
ПРАШАЊА?

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Наслов

Вашето прашање